اصفهان/ ۶۰۰ هکتار از اراضی روستایی نجفآباد به کاشت بادام اسکوپاریا اختصاص یافت
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجفآباد گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی روستایی نجفآباد به کاشت ۱۳۵ هزار بذر بادام اسکوپاریا اختصاص یافته که با مشارکت مردم این اقدام صورت میگیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور - مسعود یکتافر اظهار کرد: در راستای طرح ملی درختکاری، سهمیه سالانه برای کاشت بذرهای متناسب با اقیلم و شرایط آب و هوایی به مناطق مختلف استان اصفهان اختصاص یافته که ۸۰۰هکتار از اراضی ملی نجفآباد تحت پوشش این طرح قرار گرفته است.
وی افزود: از میان سطح مورد پیشبینی برای کاشت درخت، بالغ بر ۶۰۰هکتار آن به بخش روستایی اختصاص یافته که روستاهای حسینآباد مهردشت، جلالآباد و همتآباد از جمله این طرحها است.
به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجفآباد برنامههای نمادین برای این اقدام در راستای مشارکت بخشی مردمی صورت گرفته که همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن و مادر پویش کاشت درخت انجام شد.
یکتا فر یادآور شد: به یاد شهدای شهرستان نجفآباد درختکاری صورت میگیرد که یک پویش مجزا در این راستا بوده که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نیز به همراه دارد.
وی مثمر بودن درختان را یکی از برنامههای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اعلام کرد و گفت: در خصوص غرس درختان شرایط اقلیمی و سازگاری با محیط مورد توجه قرار گرفته تا در برابر تنش آبی دچار مشکل برای تأمین آب نشویم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نجفآباد با بیان اینکه در مناطق حفاظت شده نیز درختکاری صورت میگیرد، تصریح کرد: ۱۲۷هکتار از اراضی ملی واقع در محدوده پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو با موافقت اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان نهالکاری خواهد شد.
یکتا فر اضافه کرد: شهرداری نجفآباد در طرح درختکاری همکاری خوبی داشته که برای کاشت نهال در منطقه حفاظت شده قمیشلو نیز همکاری میکند.
وی به تفاهمنامه بین اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجفآباد و سایر ادارات، ارگانها و اشخاص حقیقی اشاره کرد و افزود: توزیع نهال شامل گونههای زبان گنجشک، اقاقیا، ارغوان، زیتون تلخ، توت، سنجد و بادام در بین طرفین تفاهمنامه صورت گرفته تا آنان در قالب طرحهای مجزا این کار مهم را انجام دهند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نجفآباد با اشاره به درختکاری در حریم شهرکهای صنعتی یادآور شد: این اقدام با همکاری صاحبان صنایع انجام خواهد شد که در امر کاهش آلایندگیها نیز نقش دارد.
یکتافر معتقد است با ظرفیت مردمی و فرهنگسازی درختکاری، نگرش قطع اشجار که معضلی جدی محسوب میشود نیز از بین رفته و نگاه امیدوارانه مردم به محیطزیست و منابع طبیعی مانع از بسیاری از اقدام خسارت گونه و آلایندگیها خواهد شد.
وی اضافه کرد: کودکان و نوجوانان گروه مخاطب برای فرهنگسازی در امر درختکاری و حفظ محیطزیست هستند که در پویشهای درختکاری سهیم هستند.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |